Подаръчен ваучер

RRusev Photography предлага подаръчни ваучери за всички предлагани услуги.

Условия за получаване и използване на подаръчен ваучер от RRusev Photography:

 • Ваучерът се заплаща в деня на получаването му. Цената зависи от вида фотосесия, за която го закупувате.
 • Ваучерът е с валидност един календарен месец от датата на закупуване. За по-голям период от време се уговаря допълнително, на място.
 • След предаването на ваучера на неговите получатели, те трябва да се свържат с RRusev Photography в най-кратък срок и да запазят своите час и дата.
 • Фотографът не е задължен да държи всички часове за посочения месец свободни за ваучера и да отменя ангажименти заради него.
 • Час и дата могат да се запазят само в такива, свободни за фотографа.
 • Запазени дата и час не могат да се отлагат за друг ден и час само и единствено поради условия, независещи от двете страни. (Причина за отлагане от рода на “Излезе ми спешна работа” не е зависеща причина за отлагането му)
 • При не спазване на сроковете и условията ваучерът губи валидност. При основателни причини (примерно: Цял месец вали сняг или дъжд и не е удобно за семейна фотосесия на открито, ваучерът е валиден до първия удобен за снимане уикенд за фотографа).
 • Ваучерът не може да се разменя за пари. (Не можете да поискате да ви се изплати стойността на подарения ваучер).
 • Ваучерите могат да бъдат използвани само за това, за което са закупени. (Например: Ваучер за семейна или лична фотосесия не може да се използва за заснемане на свето кръщение, сватба, рожден ден, абитуриентски бал или друго събитие от предлаганите в списка без доплащане до равна сума на такава за исканото събитие.).
 • Всеки един ваучер трябва да бъде предаден на фотографа в деня на събитието.
 • Ваучерът се издава поименно, не може да се използва от друг човек.
 • При желание ваучерът да бъде изпълнен в друг регион, различен от Велико Търново, Горна Оряховица, Арбанаси и близките места, се уговарят допълнително пътни разходи. Те се уговарят в деня на закупуването на ваучера или в деня на записването на час и дата за фотосесията. (Например: Закупеният ваучер е за семейна фотосесия в Арбанаси, но семейството, получило ваучера, реши да направи фотосесията на Хотнишките водопади, трябва да покрие пътя на фотографа по някакъв начин.)

RRusev Photography си запазва правото да променя условията на използване на подаръчен ваучер без предупреждение, като новите условия ще бъдат описани тук (като се изключва допълнителното споразумение за удължаване на валидността на ваучера).

Всяка корекция на ваучера (задраскване, подчертаване, корекция с маркер, коректор или друг начин за подправяне) го прави невалиден.

Може би търсите също: порадъчен ваучер , ваучер за семейна фотосесия , ваучер за детска фотосесия , ваучер за кръщене , ваучер за фотосесия , ваучер за семейни снимки , ваучер за лични снимки , ваучер за снимки , фотограф велико търново , фотограф горна оряховица , фотограф дряново , фотограф габрово , фотограф свищов , фотограф павликени , фотограф grabo , фотосесия grabo , фотосесия грабо