Предлагани услуги

Лична фотосесия

Личната фотосесия е съобразена изцяло с изискването на клиента. Дали ще бъде по случай абитуриентски бал, рожден ден, снимки с цел реклама или просто за забавление. Всеки един случай от изброение има своя специфика на заснемане, избор на подходящо място и подходящо време от деня.

Семейна фотосесия на открито

Защо да не използваме най-красивия декор на света? Заедно ще изберем най-доброто място за вашата прекрасна семейна фотосесия. Снимки на двойки или на семейства с деца, винаги давам всичко от себе си, коментираме на място снимите, редактираме позициите ако нещо не се напасне и така доакто се постигнат прекрасните снимки, които желаете.
*Семейната фотосесия изключва засемане на сватба, свето кръщение и партита

Заснемане на свето кръщение

Снимам цялата церемония с артистичен и репортажен стил, улавям духа на кръщенето. След това идвам с вас на мястото, където ще е почерпката за още снимки.
Защо ви трябва професионалист за заснемане на вашето кръщене, когато и вие може да си направите снимки?
Първо – няма да се разкъсвате между празника и снимките.
Второ – Защото имам достатъчно голям опит в снимането на кръщене, че знам под какъв ъгъл да застана, да преценя бързо настройките на апарата според светлината и момента и да хвана най-хубавите моменти, на които ще се любувате дълги години след това.
На моите клиенти предлагам и безплатна артистична семейна фотосесия след церемонията.

Заснемане на сватбено тържество и/или подписване на граджански брак

Ще бъда плътно с вас през целия ден. Преди да стигнете на мястото на подписване. По време на подписването. На мястото където ще бъде сватбата. На своите клиенти предлагам след  подписването и преди тържеството артистична фотосесия на младоженците.
Ако изберете фотограф само за подписването, също идва с пакет за артистична фотосесия след като кажете “ДА”.

Юбилей / Рожден ден

Събитие, веднъж в живота, изпълнено с много емоция.
Заснемане на цялото тържество. Преди тържеството предлагам и фотосесия със семейството и гостите.

Детски рожден ден

Малките палавници нямат умора. Детски рожден ден е едно от трудните за снимане събития. Изключително бързо и динамично минава всичко. Когато пристигнете, аз ще съм на уговореното място. Ще направим снимки на рожденника със семейството и след това ще чакаме гостите да започнат да идват.  След снимките с гостите и подаряването на подаръците отиваме на игра. Снимам малчуганите в репортерски стил по време на цялата игра до същинската част – Тортата. Празнична торта, духане на свещичките, снимки с всички гости около тортата. Снимки, които детето ви ще гледа и ще се радва дори след много години.

Фотосесия на новородено бебе

Такава фотосесия се прави от 5 до 15 дни след раждането. Тогава децата са най-невинни, най-крехки и се получават наистина страхотни снимки. Много внимателно трябва да се подходи към фотографията на новородено бебе. По време на фотосесията се използват пелени, кошнички, декорация според сезона. Фотосесията става бавно, защото трябва да се внимава изключително много с детенцето. Обикновено трае около 2-3 часа.
Хубаво е да си запазите такава фотосесия още докато сте бременна.

Друго

Имате друга идея, която не е описана тук ? Свържете се с мен и оставете запитване.

Интересувате се колко ще ви струва ?

Изпратете запитване или се обадете на 0888793438.